Известие

Collapse
No announcement yet.

Национална среща на Алфа 155 - дискусия

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Предлагам ви на вниманието нова модификация на тениската - във вида, в който я виждате тук, ще излезе към 8лв/брой. Пак повтарям - тениските са немски, 100% памук, средна плътност - поради някакви проблеми със сървърите, можете да видите новата идея в официалната тема.

Мисля, че черно и червено ще са най-добрите варианти - като за съжаление щампата на червения вариант не стои добре на черния

Ето и предния вариант :

Моля ви да изберете кой вариант да поръчваме, и да си заявите бройките, цветовете и размерите. Имайте в предвид, че фирмата иска поне 4-5 дена за изработката ...
    Last edited by Alfa User; d.m.y г., 23:37.
    155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
    Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

• И такааа....
      ------------------------------------------
      1.Без нощувка
      2.Салатки-2 бр.
      Пилешки пържолки-2 бр.
      Пържени картофки-2 бр./ако може със сиренце/
      ииии....БИРИЧКА няколко броя

3.Тениски -два броя/червено/,размери:М и S
      4.Стикери-един за срещата и един с ника

За паричките ,уточнете къде,кога и най-важното-на КОЙ?
      PB 4044 ХН

Comment

• Паричките, колега - на мене - пишеш ми лично кога ще ти е удобно, и се виждаме.
        За тениските - с коя щампа да бъдат ?

Уточнявам, че ако тениската е ЧЕРВЕНА или ЧЕРНА, надписите и емблемата на гърба ще са БЕЛИ - на БЯЛА тениска надписите и емблемата на гърба ще са ЧЕРНИ.
        Last edited by Alfa User; d.m.y г., 22:11.

Comment

• Тениска червена размер -L ,лепенка с ника и лепенка за срещата по 1 бр.
          ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• Първоначално публикувано от jandarm Покажи съобщение
            И такааа....
            ------------------------------------------
            1.Без нощувка
            2.Салатки-2 бр.
            Пилешки пържолки-2 бр.
            Пържени картофки-2 бр./ако може със сиренце/
            ииии....БИРИЧКА няколко броя

3.Тениски -два броя/червено/,размери:М и S
            4.Стикери-един за срещата и един с ника

За паричките ,уточнете къде,кога и най-важното-на КОЙ?
            Ами що не идвате в неделя на срещите...парите на Алекс ще ги дадем,но дайте да се организираме в неделя да се видим всички от Пловдив и да съберем парите и да пийнем по бира две,пък да се видим що за банда ще сме...
            А менюто ми е:
            1.Шопска(овчарска за предпочитане ако може)салата...
            2.Пилешка пържола-1 бр.+картофки със сирене...
            3.2 бр. биричка
            ииии после нещо по-жежко...ако някой пие ракия(само домашна) или уиски(в краен случай) може да свирка...аз такова си пием,ама с мярка...
            Last edited by 155_8000rpm; d.m.y г., 22:13.
            sigpic155 1.9 TD,Lancia Lybra 1.9 jtd
            Ex...
            Alfa Romeo 155 2.0 8V TS,Alfa Romeo 1.8 8V TS,Fiat tempra

Comment

• За съжаление аз все още не мога да дам конкретен отговор.Най-късно в четвъртък/09.07./ще кажа със сигурност,надявам се да не е късно
              2011 Giulietta MA-ex
              1995 155 1.8 TS 8V
              2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

• о

искам тениска и задължително пиши на лично плс
                155 rlz

Comment

• Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
                  Предлагам ви на вниманието нова модификация на тениската - във вида, в който я виждате тук, ще излезе към 8лв/брой. Пак повтарям - тениските са немски, 100% памук, средна плътност.

Мисля, че черно и червено ще са най-добрите варианти - като за съжаление щампата на червения вариант не стои добре на черния

Ето и предния вариант :

Моля ви да изберете кой вариант да поръчваме, и да си заявите бройките, цветовете и размерите. Имайте в предвид, че фирмата иска поне 4-5 дена за изработката ...
                  Колега аз не виждам първата снимка за съжаление иначе тениска ще искам тази втората ми харесва само да попитам има ли шанс да е в тъмно син цвят а щампата да е бяла в размер "S", ако не е възможно то нека е черна , размер "S"

ПП: А Дали аз ще съм единствения с печка на събора?
                  Last edited by DJ; d.m.y г., 23:39.
                  92' Alfa Romeo 33 1,4 boxer SW(66kW)-бивша
                  95'Alfa Romeo 155 1,9TD(67kW)-бивша
                  90'Alfa Romeo 33 1.7 16V boxer(97kW) -бивша
                  00'Alfa Romeo 146 1.9JTD(77kW+)-настояща

Comment

• за меню ще кажа утре предполагам ... а за тениската задължително един брой размер "Л" предполагам говорим за тази от снимката защото и аз друга не виждам цвят без претенций да е готино само и фешън
                    за стикер на ника писах ли4но преди ... ама ако ме няма в списъка 1 бр ...
                    http://vbox7.com/play:f6ed4e17

Comment

• Реалният вид на тениските можете да видите в официалната тема за националната среща. Явно чичко Гугъл има някакви проблеми днес

Comment

• Първоначално публикувано от BuR7oNnN Покажи съобщение
                        искам тениска и задължително пиши на лично плс
                        Здравей, колега - не се познаваме дори задочно с теб, но искам да те приветствам с "добре дошъл" в семейството
                        Ще те помоля обаче да пишеш дали ще дойдеш на националната среща, колко човека ще сте с теб, ако ще сте с преспиване - каква стая желаете да резервирате, и какво меню за вечерята. И разбира се, каква тениска точно искаш - цвят, щампа, размер.

Comment

• зна4и аз съм ако имам право на избор избирам от тези http://clubalfaromeo.com/forum/attac...5&d=1246912315 последната 4ерната ... ако може ще 4ерпа
                          http://vbox7.com/play:f6ed4e17

Comment

• Ъпдейт на заявките за брой хора, стаи и тениски (т.е. сещайте се кой какво още има да заявява) :

Attached Files

Comment

• Първоначално публикувано от toki4a
                              малеееееееееее пак сам спаааааааааааааал
                              Спиш я ... ич ни фнимаваш дажи ... ма то ште да е от масажиските
                              Ако сте навити - тая неделя пак правим сбирка на камиончетата - заповядайте да са видим и дообсъдим някои нещица. Пишете задължително дали ще идвате (и ти специално, че имаш да зимаш нещо от мене).

Това се отнася за всички 155-ци в Пловдив и околията де - тази неделя - 12.07.09 - в 19.00 нова среща на семейството (мястото обаче ще се доуточни).
                              И за стотен път да кажа - срещата не е затворена само за 155, макар че е тематична - в случай че някой пак реши да си чеше езика!

За тениските - обявената цена от 8лв/брой важи при поръчка на поне 30-40 бройки - засега гледам има заявени само 8 - не мога да кажа каква ще е цената за доста по-малко тениски, но определено няма да е тази ...
                              Last edited by Alfa User; d.m.y г., 11:20.

Comment

• Нещо немога да разбера от списъка. Цените са за легло в стая:
                                1етаж: 10лв/легло за човек
                                2 и 3етаж: 15/легло за човек

какво е това:
                                3-ма на втори етаж - 30лв
                                4-ма на първи етаж - 30лв
                                ?????????????????????

а и за мене тениска Л
                                sigpic

Alfa Romeo 155, 1.8, TS

Comment

Working...
                                X